facebook

От нашата фейсбук страница:

Facebook Posts

Честит първи учебен ден с нашите първокласници - Вени от Ловеч, Тео от Силистра, Алекс и Мелинка от София. 🙂 🙂 🙂
Живи, здрави и щастливи да са ни дечицата и да ни водят с Вяра, Надежда и Любов мъдро напред!
<3
... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook

2 седмици

Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун
Разгледай във Facebook

Едно голямо сърце, отворено за всички нас - Дани. Благодарим - с пълни души! До нови срещи! <3"Човек вижда в света това, което носи в сърцето си'', думите на велия Гьоте отекват в мен, когато си помисля за изминалото месене със слънчевите деца.
Огромни сърца и усмивки, пълни с топлина ме понесоха, като на облак и докато нашето съвместно начинание не приключи, не слязох на Земята. Без предваителен сценарий и очаквания, това месене ще остане завинаги в сърцето ми, а слънцата, които нарисуваха новите ми приятели са достойни за рекорд на Гинес. Забавлението продължи със замесването на хляб, като децата са справиха изключително добре. Както знаят всички хлеботворци, хлябът става вкусен, когато в него се вложи много любов и желание, затова и този приготвен от слънчовците нахрани не само телата, но и душите на всички, които имаха удоволствието да го опитат.
Благодарна съм, че имах възможността да прекрам два невероятни дни с най-усмихнататите деца и техните родители! Благодаря от сърце за поканата на Сдружението на родителите на деца със Синдром на Даун и лично на Tony Marinova и моята приятелка Невяна Гешева!
Няма, как да пресъздам цялата емоция, която премина през мен през тези два дни, затова ще кажа само - БЛАГОДАРЯ и Бог да ви пази! В мое лице имате приятел и съмишленик, а "Хлебна къща" - Пловдив е винаги отворена за Вас!
Даниела Танева, председател на сдружение "Традиции за бъдеще", продължител на каузата "Хлебна къща" - Пловдив
... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook

1 месец

Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун

Летен лагер 2018 на СРДСД. Хляб и слънчеви зрелища 😉 ... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook