facebook

От нашата фейсбук страница:

Facebook Posts

2 седмици

Сдружение Синдром на Даун България

Маша и Мечокът намерете и с Рая добро приятелство си уредете. После книжки разгърнете и приказки народни почетете. 😉 Римите й отиват, не само защото започват с нейната буквичка „р”, а защото пред вас е едно истинско райско дете, което ти иде да гушкаш и целуваш от сутрин до вечер. А бе сладост голяма – жив ходещ пандишпан - с рокличката в цвят на ванилов крем Рая сякаш ни обгръща с аромата на току-що опечени пухкави еклерчета с шоколадова глазура и панделки от сметана. Мммммм! 😉
РАЯ - звезда №7 ЮЛИ <3
... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook

3 седмици

Сдружение Синдром на Даун България

Нашата Вяра <3Вече трета седмица Вяра е на трудова практика в SofiaLab. Тя подготвя залата за събития и помага в почистването.

Учи се бързо, съобразителна и дисциплинирана е. Благодарение на трудовата практика два пъти в седмицата Вяра се учи да ползва и градския транспорт. Справя се много добре!

Благодарим на Светлана Ломева, изпълнителният директор на Асоциация за развитие на София, за предоставената възможност!

Дейността е в рамките на проект „Нашият глас се чува. Участие на хората с интелектуални затруднения в обществения живот“. Реализира се с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа“ 2019.
... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook

21 октомври 2016-та. Градинката пред Народния театър и откриването на "47 усмивки". С усмивката и на Мими. Безусловна, сгряваща...
1 юли 2019-та. И отново стоплени, но не от жегата, а от нашия ангел небесен, дарил на всички слънчица надежда за по-смислени дни. Тук, в родния си град. София. В сметката на Сдружение "Синдром на Даун - България" вече чакат 140 хиляди лева, за да ги вградим в първия Даун Синдром Център. Нашето си слънчево местенце. Толкова чакано и важно.
Бди над нас, дете – и помагай, много работа ни чака!
Скъпа Наде, Nadq Mircheva, поклон! <3
... Виж повечеПо-малко

Разгледай във Facebook