Име и фамилия

e-mail

Телефон за връзка

Отметнете коя книга желаете:

Адрес за доставка

Допълнителни коментари:

Отбележете ако желаете повече от една бройка от книга, а също дали сте родител на дете със Синдром на Даун или не.

Всеки може да чете
 

Всеки може да чете – вземете ключа към обучението по четене с разбиране за деца и възрастни със Синдром на Даун и други затруднения в развитието! Натали Хейл е иновативен учител и родител на пораснал син със Синдром на Даун. Автор, печелил многобройни награди. Повече от две десетилетия е национален и международен експерт в сферата на обучението по четене на деца и възрастни със Синдром на Даун и други ученици със забавено развитие. “Всеки може да чете” представлява лесен за приложение метод за преодоляване на трудностите при начинаещи или вече разочаровали се читатели с обучителни проблеми. Методът е полезно забавен и подходящ за ученици във всякакви възрасти. Натали минава „през сърцето” и обучава мозъка. Това е основната философия на нейния метод, която залага на учене с любов и интерес, което става бързо и се превръща в постоянно. Книгата е посветена на днешните заети родители и учители. Ако може да отделите пет минути дневно за обучение по четене, значи имате достатъчно време, за да се захванете със Всеки може да чете!

Как можете да я получите? Книгата, както всички наши досегашни издания на календари и други информационни материали и сувенири, тя се разпространява благотворително и може да бъде ваша срещу дарение от 20 лева и доставка за сметка на получателя на преференциални цени от Спиди. Желаещите да получат книгата, моля, използвайте формата за контакт. 

Наръчник за родители на деца със Синдром на Даун
 

Мили приятели, скъпи родители на любими слънчица, БЛАГОДАРИМ ВИ от сърце за невероятната еуфория, с която прегърнахте първото издание на български език на “Деца със синдром на Даун, наръчник за родители”! Книгата наистина е голяма наша гордост и победа, вдъхновена от общото ни желание децата ни да получават максимално адекватна грижа и отглеждане според най-съвременните стандарти на живот. Наръчникът е особено полезен за всички нови родители, защото разглежда първите пет години от живота на децата със синдром на Даун.

Как можете да я получите? Книгата, както всички наши досегашни издания на календари и други информационни материали и сувенири, тя се разпространява благотворително и може да бъде ваша срещу дарение. За родители на деца със синдром на Даун тя ще бъде ваша срещу всяко дарение от 10 лева, а за всички останали – срещу дарение от 16 лева и доставка за сметка на получателя на преференциални цени от Спиди. Желаещите да получат книгата, моля, използвайте формата за контакт.