ЛЕТЕН ЛАГЕР 2023

Поради големия интерес и бързото запълване на наличните бройките, спираме за момента записването за Летен лагер 2023. Ако направите регистрация ще бъдете включени в списъка с резервите, който също е голям. Благодарим Ви за големия интерес!

Сдружение „Синдром на Даун – България” има удоволствието да Ви покани

На

Юбилеен 10-ти

ЛЕТЕН ЛАГЕР  2023

Кога: 9-11 юни 2023

Ваканционно селище Балканъ

с. Калайджии, Местност Пирамидите

https://www.facebook.com/vilibalkana/?locale=bg_BG

Ваканционно селище Балканъ се намира в полите на недокоснат Балкан на 35 км от Велико Търново. През 2020-та година трябваше да е наш лагерен домакин, но Панденията ни попречи, а после все нямахме шанс да се вредим. Все имаше опашка, защото става въпрос за любимо и предпочитано място за сватбени тържества, сигурно защото съчетава прекрасна природа с усещане за щастливо бъдеще и простор. Радваме се, че десетият ни семеен лагер ще попие от тази добра енергия на това празничното място и по своеобразен начин отново ще се „бракосъчетаем” със Сдружението. J Ще отбележим една любима традиция – да се съберем отново заедно и да си спретнем възможно най-приятната юбилейна слънчева среща с доказано гостоприемни домакини.

Какво да очаквате?

Надяваме се хубаво време, прекрасни разговори между приятели , купища слънчеви прегръдки и още:

  • Чист въздух и ведро планинско настроение
  • Разходки с възможност за: слънчев пикник, посещение на град Елена, както и на Българският “Стоунхендж” и паметникът на Вълчан Войвода, които се намират в село Раювци в красивия Еленския балкан, до бреговете на язовир Йовковци.
  • Лагерен огън
  • И много, много танци!!!

Наши специални гости на лагера ще бъдат хореографите Петя Григорова и Орлин Иванов, екипът на „Сцена, пълна със Слънца”, концертът, с който отбелязахме 21 март и създадохме първата танцова формация за деца и младежи със Синдром на Даун в България. Петя освен хореограф е и кинезитерапевт с дългогодишен опит в танцовата терапия за хора с увреждания и ни е обещала интересни и приятни танцувално двигателни часове за малки и големи.

Сдружението отново ще поеме разходите за нощувка и храна (а именно, две нощувки – петък и събота, вечеря в петък, пълен храноден в събота и закуска в неделя) на легитимните си членове, коректно заплатили годишния си членски внос от 20 лева.

Всяко семейство пътува със собствен транспорт на свои разноски!

Местата са ограничени – до 120 човека (деца и възрастни)!

УСЛОВИЯ И РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ

Попълвате формата за регистрация от до 10  май. На 15 май успешно записалите се ще получат и-мейл с потвърждение. След което до 22 май 2023 трябва да внесат своята потвърждаваща резервация с еднократна вноска от 50 лева за цялото семейство по банковата сметка на Сдружението с основание за плащане „летен лагер” в УниКредит Булбанк, BIC: UNCRBGSF IBAN: BG20UNCR70001521404649 – без вносна такса в клоновете на банката в цялата страна.

В лагера ни могат да участват АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ семейства на деца (възрастни хора) със СД, независимо дали към момента са членове на Сдружението, но

ПРЕДИМСТВО отново ще имат:

– семействата, заплатили членския си внос до края на месец март,

– семействата с новородени или малки дечица, които отскоро са част в нашата общност и се нуждаят от подкрепа,

– както и доказано активни родители, допринесли с лично време и труд в инициативи за общата ни кауза.

Регистрациите, които останат след запълване на местата, са в списъка на резервите и ако някой от първоначално регистриралите се, се откаже, при освобождаване на място, ще се свържем с Вас допълнително.

За въпроси и повече информация:

0898 566 423, Тони Маринова