ЛЕТЕН ЛАГЕР 2019

Сдружение „Синдром на Даун – България” има удоволствието да Ви покани

на

ЛЕТЕН ЛАГЕР  2019

Десет години ЗАЕДНО

или

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, наше голямо слънчево семейство!

с подкрепата на

Кога: 16, 17 и 18 август 2019 г.

Къде:  Туристически учебен център „Момина крепост“

(в местността Ксилифор)

 На 10 август 2009-та година се ражда Сдружение на родителите на деца със СД. Това е първата легитимна организация у нас, която официално започва да представлява децата, младежите и възрастните със Синдром на Даун и популяризира идеята, че те са неразделна част от живота на всички хора в обществото и имат право да бъдат уважавани и обичани. Десет години по-късно, основната цел на Сдружението, което от тази година вече е и с ново име, отговарящо на по-големите му и вече национални задачи, продължава да е същата –ЗАЕДНО продължаваме да разрушаваме негативните стереотипи, преодоляваме предразсъдъците и опровергаваме митовете, наслоени в публичното пространство към възможностите и спецификите на нашите деца. Но ЗАЕДНО умеем и още нещо – ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ! Затова най-официално ви каним да станете част от нашия ОБЩ ПРАЗНИК – традиционния семеен лагер 2019-та под мотото „Честит юбилей, наше голямо слънчево семейство!”

Седмата ни ежегодна слънчева среща ще се състои във вече познатата атмосфера и с невероятното гостоприемство на Комплекс „Момина крепост”. Хотелската база е в непосредствена близост до старопрестолната ни столица – град Велико Търново и само на 3 км от архитектурно-историческия резерват село Арбанаси.

 На всички участници тази година обещаваме най-специално ЗАБАВЛЕНИЕ и супер слънчево НАСТРОЕНИЕ с много свеж въздух, горски разходки, спортни игри, музикални и арт занимания и, разбира се, лагерен огън с песни и танци под открито небе! 

 

ССДБ поема разходите за нощувка и храна на легитимните членове на ССДБ (коректно заплатили годишния си членски внос от 20 лева).

Местата са ограничени – до 160 човека (деца и възрастни).

 

УСЛОВИЯ И РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ

Поради големия интерес и светкавичното попълване на местата в последните две години, тази година ССДБ променя начина за записване, въвеждайки следния регламент.

Желаещите тази година трябва да попълнят формата за участие от 4 юни до 14 юни, вкл. И да изчакат крайното класиране, което ще бъде обявено на 17 юни, понеделник – на www.downsyndrome.bg и изпратено на регистриралите се по и-мейл. След което трябва да внесат своята потвърждаваща резервация с еднократна вноска от 40 лева за цялото семейство – до 24 юни 2019 по банковата сметка на Сдружението с основание за плащане „летен лагер” в УниКредит Булбанк, BIC: UNCRBGSF IBAN: BG20UNCR70001521404649 – без вносна такса в клоновете на банката в цялата страна.

Предимство ще имат:

– семействата, заплатили членския си внос до края на месец март,

– семействата с новородени или малки дечица, които отскоро са част в нашата общност и се нуждаят от подкрепа,

– както и доказано активни родители, допринесли с лично време и труд в инициативи за общата ни кауза.

Регистрациите, които останат след запълване на местата, са в списъка на резервите и ако някой от първоначално регистриралите се, се откаже, при освобождаване на място, ще се свържем с Вас допълнително.

ССДБ си запазва правото на промени в организацията, за които ще информира своевременно.

Форма за регистрация:

Име на участника

Фамилия на участника

Име на детето със СД

Град:

Телефон за връзка

Е-mail за връзка

Брой възрастни

Брой деца

Възраст на децата

Колко деца ще ползват самостоятелно легло? (Ако няма да ползвате - запишете 0)

Общо колко порции храна да бъдат предвидени за Вашето семейство?

Ако пътувате с личен транспорт, има ли място за други пътници? Колко? (Ако няма свободни места, запишете 0)

Член ли сте на "СДБ" - да/не

Моля, преди да изпратите данните се запознайте с "Декларацията за съгласие за обработка на лични данни" и отбележете своето съгласие:

Съгласен съм